کنفرانس بتن و سازه های بتنی و دانلود,بتن مگر,بتن ریزی,بتن اکسپوز,بتن سبک,بتن مسلح,بتن ریزی در هوای سرد,بتن چیست,بتن پیش تنیده,بتن الیافی,بتن آماده,بتن کن,بتن مگر چیست,بتن شفاف,بتن خود تراکم,بتن کن رونیکس,بتن شیمی,بتن در چه دمایی یخ میزند,بتمن,بتن کن توسن,بتن پاس,بتن ریزی در هوای سرد,بتن ریزی سقف,بتن ریزی ستون,بتن ریزی در هوای بارانی,بتن ریزی در هوای گرم,بتن ریزی پی,بتن ریزی به انگلیسی,بتن ریزی سقف تیرچه بلوک,بتن ریزی کف,بتن ریزی زیر آب,بتن ریزی ایران مال,بتن ریزی با لوله ترمی,بتن ریزی کف سوله,بتن ریزی در هوای سرد pdf,بتن ریزی گرمایش از کف,بتن ریزی دیوار برشی,بتن ریزی حجیم,بتن ریزی با ماله پروانه ای,بتن ریزی راکتور اراک,بتن ریزی با پمپ

طرز تهیه کاسرول سوسیس و عدس

طرز تهیه کاسرول سوسیس و عدس

دسته بندی : بتن اکسپوز تاریخ : چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

نکته: استاک کنسروی باقی‌مانده را می‌توانید تا ۵ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. استاک‌های باقی‌مانده دارای بسته‌بندی آسپتیک تا یک هفته در یخچال ماندگاری دارند. می‌توانید آنها را به سوپ‌ها، سس‌ها و خوراک‌ها اضافه کرده یا در هنگام پخت برنج و غلات استفاده کنید. در هنگام گرم کردن مجدد باقی‌مانده‌ی غذا، مقداری استاک به آن اضافه کنید تا خشک نشود.

نوشته طرز تهیه کاسرول سوسیس و عدس اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 2
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.