کنفرانس بتن و سازه های بتنی و دانلود,بتن مگر,بتن ریزی,بتن اکسپوز,بتن سبک,بتن مسلح,بتن ریزی در هوای سرد,بتن چیست,بتن پیش تنیده,بتن الیافی,بتن آماده,بتن کن,بتن مگر چیست,بتن شفاف,بتن خود تراکم,بتن کن رونیکس,بتن شیمی,بتن در چه دمایی یخ میزند,بتمن,بتن کن توسن,بتن پاس,بتن ریزی در هوای سرد,بتن ریزی سقف,بتن ریزی ستون,بتن ریزی در هوای بارانی,بتن ریزی در هوای گرم,بتن ریزی پی,بتن ریزی به انگلیسی,بتن ریزی سقف تیرچه بلوک,بتن ریزی کف,بتن ریزی زیر آب,بتن ریزی ایران مال,بتن ریزی با لوله ترمی,بتن ریزی کف سوله,بتن ریزی در هوای سرد pdf,بتن ریزی گرمایش از کف,بتن ریزی دیوار برشی,بتن ریزی حجیم,بتن ریزی با ماله پروانه ای,بتن ریزی راکتور اراک,بتن ریزی با پمپ

طرز تهیه شپردز پای گیاهخواری

طرز تهیه شپردز پای گیاهخواری

دسته بندی : بتن اکسپوز تاریخ : جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

نکته۱: برای پختن عدس، آن را در یک قابلمه بریزید، با حداقل ۱ اینچ آب بپوشانید، به جوش بیاورید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود (بسته به نوع عدس). آن را در ابکش ریخته و رویش آب سرد بریزید. ۱ فنجان عدس خشک معادل ۲٫۵ فنجان عدس پخته است. می‌توانید از عدس کنسروی هم استفاده کنید: ۱ قوطی ۱۵ اونسی معادل ۱٫۵ فنجان عدس است. قبل از استفاده از عدس‌های کنسروی، آنها را آبکشی کنید تا سدیم‌شان کاهش یابد.

نوشته طرز تهیه شپردز پای گیاهخواری اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.